Profilprodukter – vilka passar våra kunder?

Profilprodukter är en stor del av de flesta företag och när de är väl uttänkta ett effektivt redskap för att stärka banden till sina kunder. Men det gäller att det görs rätt för att maximera effekten! Så hur väljer man den bästa profilprodukten för just er och era kunder och mottagare? Det behöver inte vara svårt, utgå helt enkelt från att ni vill lösa ett problem som era mottagare har i arbetet och/eller vardagen.

Problemen kan vara allt ifrån stora och mer unika till att handla om triviala saker. Bara produkten kommer till användning och utför ett bra jobb så har man hittat rätt. Är produkten branschspecifik och unik i sin utformning ger den extra kraft, men det är inte alltid rätt med en unik produkt, ibland uppskattar era mottagare en klassiker så som isskrapa med tryck som alltid är bra att ha mer än en produkt som sticker ut men inte används lika ofta.

Profilprodukter vilka passar vara kunder 1 - Profilprodukter - vilka passar våra kunder?

Så utgå från era mottagare, vilka eller vilket problem vill ni hjälpa dem med? Har ni mottagare som är väldigt aktiva och sportar mycket kan en snygg vattenflaska som är lätt att ha med sig på löppasset vara en superprodukt som sprider ert varumärke under många år. För hantverkaren kanske ett verktyg i bra kvalité med er logo kommer bäst till pass. Använd er fantasi och er kunskap om era mottagare för att produkten ska bli så bra som möjligt!

För att få inspiration och idéer på bra produkter kan ni gå in på en leverantörs hemsida, till exempel tsreklam.se, de har Sveriges största sortiment av profilprodukter så där kan ni garanterat hitta något som passar era mottagare bra. Har ni idétorka kan ni med fördel fråga er leverantör om hjälp att ta fram en passande produkt, beskriv då kort er och era mottagare så hjälper dem er!